Yksilöllistä painopalvelua joustavasti

Offset Ulonen tarjoaa avun kaikkiin painotöihin, oppia paperilaaduista ja tietoa jälkikäsittelyvaihtoehdoista. Sitoudumme asiakkaan tilauksen toteuttamiseen ja asiakkaan tarpeiden hoitamiseen. Näin asiakas voi keskittyä omaan, päivittäiseen tekemiseensä. Asiakkaan työt ovat uniikkeja ja tilaukset käsitellään yksilöllisesti. Perheyrityksen joustavuudella ja vastuullisuudella valmistuviin painotuotteisiimme kuuluvat mm.

  • Esitteet ja lehdet
  • Tuoteluettelot ja kirjat
  • Folderit ja lomakkeistot
  • Julisteet ja flyerit
  • Kirjekuoret ja kortit

Uusin tekniikka ja osaavat ihmiset

Offset Ulosen asiakas saa parasta mahdollista laatua nopeilla toimitusajoilla. Siksi olemme panostaneet erityisen paljon uusimpaan tekniikkaan, kehittyneisiin tietojärjestelmiin ja henkilökunnan koulutukseen. Kirjapainon käyttämän tekniikan ja sähköisten järjestelmien merkitys painotuotteiden valmistuksessa korostuu jatkuvasti.

Offset Ulonen tekee painopinnanvalmistuksessa kaiken tarvittavan asiakkaan toiveiden mukaan sivuntaitosta ja kuvienkäsittelystä vedostukseen asti. Painotuotteen viimeistely eli jälkikäsittely antaa tuotteelle lopullisen muodon. Asiakas saa painotyöhönsä vaikkapa preeglauksen, stanssauksen, taiton ja nidonnan. Työlle voi tietenkin myös valita haluamansa pakkaustavan monista eri vaihtoehdoista.